Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 30 78 59

Send os en e-mail
Facebook
Nyhedsbrev

Persondatapolitik

I det følgende redegøres der for, hvordan Alttilkroppen.dk ("Alttilkroppen" eller ”vi”) anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.

1. Indsamling af personlige oplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler vil omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse og dit telefonnummer.

2. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:

2.1 Gennemførelse af ordrer i vores webshop:

 • Fremsendelse af ordrebekræftelse (strakskvittering) og faktura
 • Fremsendelse af varer
 • Reklamationer
 • Returnering af varer

2.2 Gennemførelse af betaling i forbindelse med ordrer i vores webshop:

 • Betalingsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførelse af betaling
 • Returnering af varer
 • Oplysninger sendes krypteret og i overensstemmelse med branchestandarder

2.3 Nyhedsbreve:

 • Fremsendelse af nyhedsbrev

2.4 Markedsføring, invitationer til events mv.

 • Markedsføring af vores produkter
 • Særlige tilbud
 • Invitationer, information mv. til events, førudsalg mv.

Vi gør opmærksom på, at ovennævnte brug kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig, uden at du afgiver dit samtykke først.

Dine oplysninger vil blive slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af ovennævnte formål hvis du skriver at du ønsker at få dem slettet.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.

3. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside.

4. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Alle betalinger på Alttilkroppen.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets Danmark. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede. Det er kun Nets, der kan læse informationerne. Alttilkroppen har ingen rettigheder hertil.

Personoplysninger beskyttes af passwords, således at uvedkommende/tredjemand ikke har adgang til de interne systemer/dokumenter, hvori personoplysningerne findes.

5. Adgang til dine personlige oplysninger mv.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor.

6. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede sites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

7. Ændring af oplysninger, framelding af tjenester mv.

Den dataansvarlige på Alttilkroppen.dk er Alttilkroppen.dk. Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på admin@alttilkroppen.dk eller 30307859. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Alttilkroppen.dk
Demstrupvej 61
8930 Randers NØ